7 Kasım 2016 Pazartesi

Lütfen Efenim!

Herkes,gerek ask.fm'den,gerek twitter'dan,gerekse instagram'dan olmak üzere mesaj atmış.Sevgilin kim,adı ne,fotoları vb. İlk olarak,benim özel yaşamımdan size ne? Zaten instagramıma da bakarsanız görürsünüz,sevgilimin yüzünü hep emoji ile sakladım.Ama bi zaman sonra 20-40 kişi sormaya başladı.Bende toplu cevap vermek istiyorum.İlk olarak,sevgilimin adı Oğuz.19 yaşında.Fotoğraflarına gelirsek,bu kadar merake tiğinizi bilmiyordum :D bilseydim emoji koymazdım yüzüne.Bundan sonra yüzüne emoji koymayacağım :D Okuduğunuz için teşekkürlerr
Facebook hesabı - Oguz Tasmalı
İnsta - judasoguz
Twitter - judasoguz

6 Kasım 2016 Pazar

Annemi Kısıtlayan Kadın! - Geçmiş İle Savaş 4

Merhaba arkadaşlar! Yine geçmiş ile savaşıyorum.Bu yazımda annemi kısıtlamaya çalışan komşumuzu anlatacağım.İyi okumalar :))

Olay sanırsam 9 ay önce yaşanıyor.Çokta eski değil aslında.Bizim dublex'te bir kadın oturuyor.Annemin en iyi komşusu kankası hatta o derece.İşte her gün birbirlerine gelip gidiyorlar.Çok sevimli bir kadın,çok seviyorDUM.İşte bu böyle devam etti.Aradan birkaç ay geçti.Artık birbirlerine gelmekle de yetinmediler,artık dışarı da birlikte çıkıyorlardı.Yine birkaç ay geçti.Bir gün kadın anneme dışarı çıkalım dedi.Bu arada kadın dediğim komşu işte.Dışarı çıkalım dedi.Annem üzgünüm ama bugün veli toplantısı var filan dedi işte.Komşu bi sinirlendi bi sinirlendi sen gitme ben giderim demez mi! Annem de şaşkına döndü zaten.Kadın artık annemi kısıtlıyor bi zaman sonra.Biz dışarı çıkıcaktık ailecek.Kadın bende gelicem diyor.Yani daha sonra zaten 2 ay kadar tedavi gördüğü anlaşıldı sinir hastalıkları bölümünde.Zaten sonra taşındı binadan.
BURADAN NE DERS ÇIKARMALIYIZ?: Hiç kimseye sizi kısıtlayacak kadar değer vermeyin!
rüya mira selin..