24 Aralık 2016 Cumartesi

Yılbaşı Makyaj/Saç Önerileri

Merhaba arkadaşlar,hepiniz "Yılbaşı Makyaj Önerileri" adlı yazıma hoşgeldiniz!!
-----------------------
Makyaj..Hepimizin en kötü olduğu şey..Belki de en iyi bazı kişiler için.Her neyse!! İster iyi makyaj yapın,ister yapamayın yılbaşı makyajı hepimiz için bir felaket..Peki ama,nasıl felaket  olmaz??
Veya bir saç modeline karar kılmak için 100 saat düşünmemiz?? Hepsi için öneriler burada!!
------------------------------
                 MAKYAJ             
İlk olarak,"Simli şeyleri kesinlikle kullanmalıyım!!" algınızı yıkın.Simli farlar,ojeler rujlar..Bunlar bulunduğunuz ortama bağlı.Örneğin yakın akrabanızda,evde kutluyorsanız ben bu tarz simli ürünler kullanmanızı tavsiye etmiyorum.Ama eğer çok kullanmak istiyorsanız,bunu abartısız bir şekilde yapmalısınız.Aynı zamanda,"Bugün yılbaşı,makyajımda kırmızı kullanmalıyım!!" tabusunu da yıkın.Çünkü,nasıl desem..Kırmızı kullanım yerine göre şıklığını gösterir.Üstünüzde hiç bir kırmızı parça yokken kullanırsanız onun şıklığı kaybolur.Özellikle mat rujlar daha uygun olur.Her zaman ki gibi,göz makyajınız ağırsa dudak makyajını hafifletin!! Göz farınız renkli ise,dudağa renksiz bir ruj sürülmelidir.Ama unutmayınız,en büyük makyajınız gülümsemenizdir..

                         SAÇ           
 Yılbaşında,saçınızı salmanız felaketlere sebep olabilir.O gün deli gibi dans edeceğiniz için,terleyebilirsiniz.Ama kolay kolay terlemeyen biri iseniz saçınıza kesinlikle su dalgası yapmanızı tavsiye ederim.Doğal bir görünüm kazanırsınız.Ama bunun dışında,saçınıza maşa uygulayıp,yana atarak toka ile tutturabilirsiniz.Toplu saç modeli için saçınızı topuz yapıp,topuzu içine sokturabilirsiniz.Veya,saçınızı yandan örüp,daha sonra tepeye alarak taç örgüsü yapabilirsiniz.Saçınız kısa ise,saçınızı düzleştirmeyin..O zaman çubuk gibi durabilir..Ama size bir tavsiye,eğlendiğiniz sürece her zaman en güzelisiniz!! Şimdiden mutlu,sağlıklı,başarılı ve huzurlu bir yıl diliyorum..Görüşmek üzere!

Yılbaşı Kombin Önerileri

Uzun süreden sonra herkese merhaba! Bir süreliğine burada olmamamın sebebi,kendimi kötü hissetmemdi.Zaten 2-3 gündür hastayım.Bir diğer neden ise,4 tane sınav yapmamız..Her neyse,uzatmadan konuya geçelim,"yılbaşı kombin önerileri" adlı yazıma hoşgeldiniz!!

NOT: Bunun makyaj ve saç bölümü de gelecektir.

İlk olarak,abartıdan kaçının.Aynı zamanda,simsiyah da giyinmeyin.Cenaze töreni filan yok.Bu her konu için geçerli.Yılbaşına girdiğimiz için,biraz daha yılbaşı renklerini giymeye çalışın.Örneğin,kırmızı ve yeşil.Kot,pantolon filan giymenizi pek tavsiye etmem.Bence,elbise daha gösterişli olacaktır.Mesela,kırmızı bir elbise,siyah ceket,siyah bir çanta,siyah stiletto ve şık aksesuarlar ile yılbaşına girebilirsiniz.Hava,soğuk olduğu için siyah opak çorap da giyebilirsiniz.Bu gece,özel bir gece olduğu için soluk renklerden kaçmalısınız.Pudra rengi,krem gibi renkler..Fakat,unutmayın,ben size siyah giymeyin demedim,SİMSİYAH giyinmeyin dedim..Ve bunu da unutmayın,siz kendinizi nasıl mutlu hissederseniz,öyle güzelsinizdir..Şimdiden mutlu,sağlıklı,başarılı ve huzurlu bir yıl diliyorum..Görüşmek üzere!