22 Temmuz 2016 Cuma

Los Angeles İkizleri: Kendall & Gigi


Kendall Jenner, Gigi Hadid

Bir yanda denim şıklığıyla cool'luğun sahasına giren Kendall Jenner, diğer tarafta spor giyimin konforuna teslim olan Gigi Hadid. Los Angeles'ta buluşan yeni nesil süper modeller, dostluklarının yanı sıra stil arkadaşlıklarıyla da ön plana çıkıyor. SoCal'un rahatlığıyla Güney Kaliforniya'nın sıcak güneşinin keyfini süren Kendall ve Gigi, tarzları farklı olsa da her zaman ufak detaylarla ortak bir noktada buluşuyor.
Bu sefer ayna camlı güneş gözlükleriyle stil birliği kuran süper modellerin bir başka ortak noktaları, günlük hayatlarında doğal bir görünümü tercih etmeleri. Podyumların ve özel etkinliklerin dışında makyajlı görünümleriyle nadiren karşılaştığımız Kendall ve Gigi, geleceğin ikonik esmerleri ve sarışınları arasında şimdiden hatırı sayılır bir konuma yerleştiler. 
Alice + Olivia 150 EuroVictoria Beckham 300 EuroRoberto Cavalli1650 EuroMarni 620 EuroVictoria Beckham 395 EuroBodyism 135 EuroSibling 1625 EuroBodyism 223 EuroNike 137 Euro

Denim Şort Kendall Jenner ile Artık Daha Seksi

Kendall Jenner
Yaz için eforsuz bir seksilik arıyorsanız, yolunuzu derhal denim şortlara doğru çevirin. Bu sezon denimi kombinlemenin binbir türlü yolu var. Chanel bizlere denimin yüksek modanın mertebesine layığıyla ulaşabileceğini çoktan gösterdi. Öyleyse, ne duruyorsunuz?
Bakın Kendall Jenner, denim şortun en seksi halinin peşinde. New York'ta görüntülenen yeni nesil süper model objektiflere kusursuz poz vermesinin yanında, sokağı her ana, fırsata, duruma uygun stiliyle uzun zamandır ele geçirmeye devam ediyor. Bugüne kadar stil konusunda yanıldığını pek görmedik. Mevzu denim şorta doğal bir cazibe katmaksa, Kendall'a gözunüz kapalı güvenebilirsiniz.
Saint Laurent 960 EuroSaint Laurent 350 EuroSaint Laurent 2350 EuroGianvito Rossi 595 Euro

Miley Cyrus Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey

Resim Hannah Montana karakteriyle bir çok genç kızın rol modeli haline gelen sonra 17 yaşında çıkardığı Can’t Be Tamed albümüyle karşımıza bambaşka bir kız halinde çıkan ve Hannah Montana kılığından sıyrılmayı başaran Miley Cyrus hakkında “belki” bilmediğiniz 10 şeyi istek üzerine hazırladım! Umarım beğenirsiniz:
1- Gerçek ismi Miley Cyrus değil, Destiny Hope. Ama bugün onu Destiny diye çağıran sadece büyükannesi.
2- Aslında solakmış ama babası onu sağlak olarak alıştırmış. El yazısını okuyamayan herkese “Şikayetleriniz babama!” diye şaka yapıyor.
3-Kalp hastalığı var. Ama hayati birşey değil. Sadece kalbi normalden hızlı atıyor.
4-Vaftiz annesi ünlü country şarkıcısı Dolly Parton. Dolly, Hannah Montana’da “Dolly Hala” olarak 2 bölümde rol almıştı.
5- Ciddi bir söz yazarı. 100′den fazla şarkı yazmış. İlk yazdığı sözler Jesse McCartney’e olan bir aşk şarkısıymış.
6- 2006 yılında dişlerinde tel vardı, ama doktor onları dişlerinin arkasına yaptığı için kimse göremedi.
7- Küçükken babası sahnedeyken atılan çiçekleri ve hediyeleri toplar, yerel hastaneye bağışlarmış.
8- Bir vejetaryen.
9- 11 yaşında Hannah Montana’nın yakın arkadaşı Lilly rolü seçimleri için video gönderdi ama onu Miley Stewart rölü (en başta ismi Chloe Stewart’tı) için daha uygun görüldü ama yaşı bazı bölümler için küçük olduğu için 1 sene beklediler ve Chloe Stewart ismi Miley Stewart olarak değiştirildi.
10- Tırnaklarını yiyor.

19 Temmuz 2016 Salı

Selena Gomez Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey!

Resim Selena Gomez’in Türkiye’deki hayranları çok, muhtemelen bilinen bilgilerdir, ama belki görmediklerinizde vardır.
1 - Selena Gomez’in rol modeli ‘Mean Girls’ yıldızı Rachel McAdams’mış.
2 – Selena, müzik dinlemeye bayılıyormuş iPad’ında Mumford & Son, Bruno Mars ve Britney Spears şarkıları daha çok yer kaplıyormuş. 
3 – Selena’nın eğer bir özel güç istemek gibi dileği olsaydı, uçabilmeyi seçermiş.
4 -  Selena bir ilişkide akşam yemeği ve mumların olmasını çok romantik buluyormuş
5 – Selena sahne arkalarında kendi başına ısınıyormuş ve çay içiyormuş.
6 – Selena’nın anlamı Yunanca’da ‘Ay’ anlamına geliyormuş.
7 – Selena limonu tuzlayıp yemeyi çok seviyormuş.
8 - Selena, High School Musical 3 filmindeki rolü reddetmiş, çünkü daha ciddi roller istiyormuş.
9 - Selena’nın en sevdiği yemek pizzaymış. Peynir ve mantarı çok seviyormuş. Şükran günü yemeği için ise dolmaya bayılıyormuş.
10 - Selena’nın neredeyse 20 çift konversi varmış. Onlardan birtanesini katıldığı ‘Karayip Korsanları: Dünyanın sonu’ galasında giymiş.

Ian Somerhalder Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey

Resim 1- Robert adında bir abisi, Robin adında bir kızkardeşi var ve ailesi o 13 yaşındayken ayrılmışlar.
2- Boyu 1.75
3- Temizlik hastası ve günde 3 kez duş aldığını söylüyor.
4- Yoga, beyzbol, at sürme, okçuluk, amerikan futbolu ve bisiklete binmekten zevk alıyor.
5- Favori rengi turkuvaz.
6- Önceden modellik yapıyordu. Oyunculuğa “Lost” dizisiyle başladı.
7- Bir tane shiba inu köpeği ve 2 tane kedisi var.
8- Takma adı “Genç Rob Lowe”. Çünkü Rob Lowe’a çok benzetiliyor.
9- Amerikalı, İngiliz, Fransız ve İrlandalı bir melez.
10- Vampir Günlükleri’ndeki rol arkadaşı Nina Dobrev ile beraber.

Zac Efron Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey!

Resim High School Musical filmiyle tanıdığımız Troy Bolton karakteriyle namıdiğer Zac Efron’ın da bilmediğimiz bir çok yönü var aslında. Yakışıklı oyuncunun aldığı ödüller ise bir odayı dolduracak kadar varmış! . Ve son olarak onun hakkında bilmediğimiz 10 şey;
1- Ona verilecek en güzel hediyenin ünlü birine ait beyzbol eşyalarının tamamı olduğunu söylüyor.
2- Gitar çalmayı kendisi öğrenmiş.
3- Zac, sağlık açısından çok bilinçliymiş. Sigara ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıkları yokmuş ve asla içmeyeceğini söylüyor, kendine dikkat ediyor.
4- High School Musical’de oynadığı Troy karakteri hakkında “Troy öyle havalı ki onun gibi popüler olmak hayalim..” demiş.
5- Sabah yaptığı ilk şey duşta şarkı söylemekmiş.
6- Eğer herhangi bir ünlüye bir soru sorabilseydi, Kobe Bryant’a “Basketbolda nasıl böyle iyi oldun?” diye sorarmış.
7- Sesini açmak için limon suyu içip farklı notalarda ‘yaban arısı’ diyormuş.
8- Zac kızlarda ilk fark ettiği şeyin gözleri olduğunu söylüyor.
9- Babası David Efron elektrik mühendisiymiş.
10- Bir keresinde Zac ve arkadaşı hayranları tarafından mağazada tuzağa düşürülmüş ve oradan kaçmak zorunda kalmışlar.

12 Temmuz 2016 Salı

ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Merhaba arkadaşlar.Bu yazımda çok önemli bir açıklama yapacağım.
Şu son günlerde Bulgaristan'daydım.Cuma günü geldim.Ve geldiğimden beri canım yazı yazmak istemiyor.Kendimi zorladım,hadi Selin yapabilirsin dedim ama olmuyor.Yani yazı yazamıyorum.Ben normalde canım istediğinden yazı yazıyordum.Ama olmuyor,canım istemiyor.Ve yani 1 kere olmadı,2 kere,3 kere...Yani çok denedim yok yani istemiyorum.Yazı yazmak istemiyorum ve istemediğim halde yazmaya çalışıyorum çünkü çok uzun bir süre geçti yazı yazmayalı ama yazı yazmak istemediğim için konu farklı yerlere çıkıyor saçmalıyorum filan.Yani olmayınca olmuyor kendimi çok zorladım ama...Maalesef.Ben size artık yazmayacağım da demiyorum.Sadece şuan canım istemiyor.Bu yazıyı bile istemeyerek,mecburiyetten yazıyorum.Unutmayın,Yazı yazmayacağım demiyorum,sadece şuan canım istemiyor.Emin olun istediğinde tam gaz devam edeceğiz.Ama istemediğinde...Zaten böyle bir şey olursa (ki kesinlikle olmayacak) ben sizlere duyururum
RÜYA MİRA SELİN
OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER



9 Temmuz 2016 Cumartesi

GERİ GELDİM MİLLET!!!

Merhaba! Uzun bir aradan sonra geri döndüm.Yani yaklaşık 2 hafta...Boru mu?! Neyse,ama artık tam gaz devam.Daha akşam geldim.Saat 1'de evdeydim.Sınır çok kalabalıktı.Bugün başka bir yazı yazacak halim yok.Bayrama kadar gelirim diye düşünmüştüm,ama erkek arkadaşım bari bayramı geçirelim dedi.Ve bayramda geçti.Her neyse hepinizi çok özledim.Sizleri çok seviyorum canlarım.BAY BAY!..