7 Mayıs 2016 Cumartesi

DRAMATIC EYES

Takma kirpik takmak için ille gece makyajı yapmanıza gerek yok, sade bir makyajla tekli kirpik kullanarak harika bir gündüz makyajı yapabilirsiniz. Bakışlarınızı canlandırıcak günlük de kullanabileceğiniz yapması çok basit bir makyaj önerisi hazırladım.

Yapılışı:
1. İlk olarak göz kapağınıza bir far bazı sürün ve üzerine ten renginde bir far uygulayın. Soğuk kül/kahve tonlarında fazla koyu olmayan bir far ile göz kapağınızın dış kısmından başlayarak kaşınıza doğru gölgelemeye başlayın. Geçişlerin belli olmayacağı şekilde gölgelemeye özen gösterin.

2. Siyah yumuşak bir göz kalemi alın ve göz kapağınıza eyeliner çeker gibi sürün, ardından bir fırça yardımıyla kalemi dağıtarak dışa doğru yumuşatın.
3. Kirpiklerinizin arasına kirpik yapıştırıcısı ile tekli kirpik yapıştırın ve bir kaç dakika kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra siyah bir rimel uygulayın. Son olarak gözlerinizin daha canlı durması için ten renginde bir göz kalemi uygulayın. Beyaz göz kalemi gözlerinizde doğal durmaz ten rengi bir göz kalemi tercih ederseniz hem daha doğal durur hem de gözleriniz daha canlı görünür.

Kirpik diplerinize siyah kalem çekip siyah bir farla dağıtırsanız bu makyajı gece için harika bir dumanlı göz makyajına çevirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder