7 Mayıs 2016 Cumartesi

GECE İÇİN BÜYÜLEYİCİ BİR GÖZ MAKYAJI

Çoğu kadın dikkat çekici bir makyaj yapmanın çok zahmetli ve zor oldğunu düşünür oysa ki büyüleyici bir gece makyajını bu basit adımlarla acemiler bile yapabilir…

1. Far kullandığınız bir makyaja mutlaka far bazı uygulayarak başlamalısınız böylece far hem kalıcı olur hem de göz kırışıklıklarına dolmaz. Ilk olarak göz kapaklarınıza ve alt kirpik diplerinize far bazı uygulayın.

2. Koyu göz makyajına derinlik katmak için öncelikle siyah bir göz kalemi alın alt ve üst kirpik diplerine sürün. Koyu renk far ile gölgeleyeceğinizden özen göstermenize gerek yok.

3. Koyu gri bir far alın isteğe göre mat isteğe göre hafif simli olabilir, kabaca göz kapağınıza sürün. Ardından göz kapağınızda kullandığınız farı alt kirpik diplerinize sürün çektiğiniz göz kalemiyle birbirine yedirin.

4. Göz kapağınızda kullandığınız farın bir iki ton açık rengini alın ve uyguladığınız farı kaşlarınıza doğru gölgeleyerek yumuşatın, keskin geçişlerin olmamasına dikkat edin. Son olarak kirpiklerinize siyah bir rimel uygulayın, ve gece makyajınız hazır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder